• Precio rebajado

Tigres de vidre

13,95 €
13,25 € 5% de descuento
Impuestos incluidos

Autor: Toni Hill

Tapa blanda

Toni Hill ens obsequia amb una història impactant i atmosfèrica queel reafirma com una de les grans plomes del gènere de la novel·la negradel nostre país.Una absorbent història de suspens psicològic que explora els límitsentre la culpa i l'expiació.
Cantidad

  • Tiempos de entrega estándar: De 2 a 3 días laborables (pedidos hechos antes de las 13hrs) Tiempos de entrega estándar: De 2 a 3 días laborables (pedidos hechos antes de las 13hrs)
  • Las entregas pueden verse afectadas por problemas logísticos ocasionados por el COVID-19 Las entregas pueden verse afectadas por problemas logísticos ocasionados por el COVID-19
A finals dels setanta, en Víctor Yagüe i en Juanpe Zamora van ser algunacosa més que companys de classe. La seva amistat, plena de confidènciesi jocs, d'alegries i pors, va traspassar les parets de l'aula i es vaestendre pels conflictius carrers de la Ciutat Satèl·lit. Fins al 15 dedesembre de 1978. Fins al dia en què un tràgic succés va sacsejar laconsciència dels veïns. Fins al moment en què els nois es van veureobligats a triar entre lleialtat o salvació.Trenta-set anys després, tots dos es retroben en aquest mateix escenari.La sort de cadascun ha agafat rumbs oposats. En Juanpe és un home a laderiva, sense futur i amb un present tèrbol; en Víctor, en canvi, potconsiderar-se un triomfador. Potser per això se sent estranyament endeute amb el seu vell amic i decideix enfrontar-se als clarobscurs d'uncas tancat que, tot i així, continua envoltat d'inquietants preguntesque ningú no vol respondre.Però el que en Víctor i en Juanpe no saben és que algú, a l'ombra,està escrivint la història d'aquest crim. Un relat revelador que,potser,seria millor que cap dels dos no llegís.Amb una trama intensa i plena de secrets, Toni Hill ens transporta a unbarri mític del cinturó roig de Barcelona, tant en els convulsos anyssetanta com en l'actualitat, on uns personatges profundament humans estroben atrapats en un conflicte marcat per la lleialtat, el silenci i lavenjança.

16 otros productos en la misma categoría: