• Precio rebajado

Brúixoles que busquen somriures perduts

8,95 €
8,50 € 5% de descuento
Impuestos incluidos

Autor: Albert Espinosa

Tapa blanda

Mai no deixaré de cercar el meu arxipèlag de sinceritat...Vols formar-ne part?
Cantidad

  • Tiempos de entrega estándar: De 2 a 3 días laborables (pedidos hechos antes de las 13hrs) Tiempos de entrega estándar: De 2 a 3 días laborables (pedidos hechos antes de las 13hrs)
  • Las entregas pueden verse afectadas por problemas logísticos ocasionados por el COVID-19 Las entregas pueden verse afectadas por problemas logísticos ocasionados por el COVID-19
«Mai no ens mentirem... Escolta'm bé, això implica alguna cosa mésque ser sincer... En aquest món hi ha molt agent falsa... Les mentidest'envolten, i saber que hi ha un arxipèlag de persones que sempre etdiran la veritat és molt valuós... Vull que formis part del meuarxipèlag de sinceritat...»El fet de saber que pots confiar en l'altra persona, que mai no etmentirà, que sempre et dirà la veritat quan l'hi demanis, no té preu...Et fa sentir fort, molt poderós...»I és que la veritat mon mons... La veritat et fa feliç... Crec quela veritat és l'única cosa que importa...»L'amor vertader, la família, la venjança, les segones oportunitats,la sinceritat... En aquesta novel·la, Albert Espinosa ens submergeix enuna història emocionant protagonitzada per uns personatges inoblidablesque ens faran reflexionar i descobrir el que realment és important a lavida.

16 otros productos en la misma categoría: